Ensimmainen viikko on takana ja se oli ihan mieleton! Alkuviikon olin au pair training schoolissa, joka ei nyt niin hehkeaa ollut. koulu oli erittain vanha ja huonokuntoinen! Kaikilla oli siella omat huoneet joissa nukuttiin.. Suomalaisia tuli sinne mun kanssa samalla lennolla yhteensa 9 ! Jee :) ei tarvinnu olla yksin ja sai heti uusia kavereita! Melkein kaikki muut au pairit siella olikin sitten saksalaisia! Jotkut osas olla melkoisen arsyttavia ja valilla meni hermo niihin :D muutava mukavakin sentaan loytyi.. tunnit oli pitkia ja tylsia! Luokissa oli todella kylma ja opettajilla (niinkuin kaikilla muillakin amerikkalaisilla tuntuu olevan) oli pakkomielle ilmastointiin.. Siina sitten taristiin kylmasta vaikka pihalla oli yli 30c lamminta! nice. Tehtiin ryhmatoita, askarreltiin, katottiin videoita ja kuunneltiin opettajan luentoja! tunnit kesti yhteensa noin 12h / paiva.. Ensimmainen paiva meni oikeastaan ihan ohi. kaikki oli vasyneita aikaeron takia, kello on taalla 7h suomen aikaa jaljessa!

Torstaina oli New York sightseeing tour!! Oli ihan uskomatonta! Kaikki todella oli suurta ja hienoa! Bussiajelu kesti ehka kolme-nelja tuntia jonka jalkeen meilla oli pari tuntia shoppailua.. Osa meni Top of the Rockille, joka on turisteille tarkoitettu nahtavyys! Nakyma kyseisen rakennuksen katolta oli niin uskomaton etta en tule koskaan unohtamaan sita. Sielta naki ihan koko New Yorkin!! Muistaakseni se oli joku 67kerros tai vastaavaa.. Siis ihan mieleton! Ja suoraan vastapaata oli Empire State Building! Shoppailuaikaa taman jalkeen meille ei kovinkaan paljon jaanyt. Tai olisihan sita ollut ellei oltaisi eksytty! Ei ollut ihan yhta helppoa suunnistaa nykin keskustassa ku kauhajoella :D Onneks taalta ei aja autolla kun vain noin tunnin tai pari nykkiin niin mita luultavammin paasen sinne viela uudelleen :)

Perjantaina kaikki sitten hajaantui eri busseihin ja alkoi kotimatka! Olin yksin saksalaisten kanssa siella, jee :D no tutustuinpa edes yhteen tyttoon :) hiukan kaikkia jannitti. Oli niin levoton tunnelma koko bussimatkan etta huh huh :D Kun sitten vihdoin paastiin Wayneen, oli meita hostperheet vastassa! Minua vastassa oli siis isa(Stuart), Carly (9) ja Samantha (14) ! Oli kylla lammin vastaanotto ja tytot oli ihan innoissaan! Automatka kotiin, Villanovaan kesti vartin..

Nailla on taalla ihana koti! Asuvat jollain rich people alueella ja talo on sen mukainen ! Tytoilla on molemmilla kahdet omat huoneet, taalla on ihana olohuone, niin perus amerikkalainen keittio ja lisaksi kaikkia turhia huoneita! Mun alue on basementissa. Mulla on siella makuuhuone, olkkari, keittio, kuntosali, kylppari ja wc! Lisaksi sielta loytyy bilispoyta ja ilmakiekkopeli.. Takapihalla on valtava uima-allas, jossa on todella lamminta vetta! Olin siella uimassa tyttojen kanssa lauantaina! Taalla on yhteensa kolme kerrosta.. Loytyy myos yksi koira ja yksi chin cilla joka on aivan mielettoman suloinen!

Perjantai-illalla oltiin katsomassa baseballia! Phillies voitti, jee :) Areena oli mieleton ja katsojia oli varmaan joku 50 000 :D olin vahan vahtimista ettei lapset karannu mihinkaan.. syotiin siella pitsaa, yllatys yllatys :D sitahan ma oon taalla melkein joka paiva syonyt! Ennenkun lahdettiin iska halus ostaa mulle ja lapsille punaiset Phillies'n pelipaidat! on hienot :)

Lauantaina lahdettiin New Jerseyhin! Matka kesti noin tunnin, pahan ruuhkan takia.. Paiva oli todella kuuma mutta hieno! Siella oli Car Racing tapahtuma. Rata oli pitka ja joka puolella oli hienoja kilpa-autoja! Oltiin siella ehka noin 5 tuntia jonka jalkeen piti kayda sairaalassa (isa hoiti jotain sen tyoasioita pikaisesti, se on siis kirurgi) jain tyttojen kanssa odottelemaan aulaan.. Ei kylla yhtaan miltaan sairaalalta nayttanyt, oli se niin upean nakoinen paikka! Kun vihdoin paastiin kotiin, menin tyttojen kanssa uimaan niiden altaalle.. Opetin niille parit helpot cheeppa nostot, perus lootukset ja feimit sun muut ja ne oli niin innoissaan!! Varsinkin taa pienempi jota enemman nosteltiin :) Sit seuraavana paivana Carly halus oppia lisaa cheeppa juttuja ja opetin sille parit huudot plus liikkeet :) Nyt ei muuta teekkaan kun huutaa niita taalla paivat pitkat :D isa tykkas hyvaa :D

Sunnuntaina kaytiin kaupassa ( Target) ostamassa mulle kaikkea mita oli jo ehtinyt loppua.. Kauppa oli ihan mielettoman suuri, enka todellakaan olis loytanyt sielta mitaan yksin! Onneks iskan  aiti lahti mukaan ja shoppailin sen kanssa :) se on aivan mielettoman ihana! Niinkuin kaikki muutkin ihmiset taalla on mua kohtaan olleet ! :) Kaikkien kanssa oon tullut hyvin toimeen ja kaikki on kovin mukavia!

Taalla on mun lisaksi kaksi muuta aikuista, jotka tulee tanne muutamaksi tunniksi auttamaan lasten ja kodinhoidossa. Jodie ja Kathleen. Yleensa toinen tulee aamulla ja toinen paivalla. Eilen oli vain Kathleen muutaman tunnin ja tanaan tulee Jodie illalla.. Parjaan kylla jo lasten kanssa yksinkin :) Ne on hyvaksynyt mut tosi nopeasti ja meilla on hauskaa yhdessa! Valilla ne  on vahan karsimattomia, etenkin Carly, mutta ei niista voi muutakun tykata ! :) Ne on niin suloisia ja auttaa mua kotitoissa. Ne jopa tottelee jos pyydan niita tekemaan jotain! :)

Saa on taalla ollut kostea ja kuuma! Parina paivana on ukkostanut ja satanut kaatamalla! Ehka tanaan paasisi taas uimaan kun on hieno ilma.. Tanaan pitaa tehda myos ruokaostot! Lahimpaan kauppaan on joku 5min matka mut veikkaan et ei olla menos siihen.. Maanantaina pesin pyykkia Jodien opastuksella, PALJON! Lasten vaatteet, osa isan vaatteista, lakanat ja pyyheliinat! Opettelin myos kayttamaan kuivausrumpua ja tiskikonetta.. Suurta siivousta mun ei taalla tartte tehda ollenkaan, kun taalla kay siivojat parin viikon valein. Myos pihatoista ei tarvitse huolehtia, vaan ne hoitaa puutarhurit.. Eli lahinna mun hommiin kuuluu kevyt siivoustyo, pyykit, lasten vahtiminen, ruokaostot ja ruuanlaitto. Usein kylla syodaan valmisruokaa tai tilataan pitsaa.. Eilenkin isa toi kotiin tullessaan kiinalaista :) oli hyvaa! Mun onnenkeksi sanoi etta tulet onnistumaan kaikessa :D