Aika tuntuu menevan ihan sikanopeesti! Nyt on jo kolmas maanantai taalla!! Pesin aamulla pyykkia, lasten vaatteet, omani ja lakanat seka pyyhkeet! Viela pitaa vaihtaa puhtaat lakanat lapsille.. Heratin lapset noin puoli kymmenelta tanaan.. itse herasin kahdeksalta.. Sam soi aamupalaa ja mina ja Carly siivoiltiin kaittiota..

Pelattiin tyttojen kanssa korttia(ne rakastaa sita nakojaan yli kaiken) varmaan pari tuntia.. Sit siirryttiin Trivial Pursuittiin.. :D Kun vihdoin ne oli saanut tarpeekseen pelaamisesta tein niille lounaan.. Tai oikeestaan lammitin vaan eilisia paivallisruokia.. Sain molemmat lapset syomaan lihaa!! Ne ei ikina syo lihaa, muutakun kanaa. Jouduin kylla hieman pakottaa ja selittaa kuinka terveellista liha on :D lopulta ne soi sitten yhdet palat.. edistysta sekin!

Kahden aikoihin Sam lahti sen kesatukiopettajan luo ja ma jain Carlyn kanssa kahden.. Mentiin pihalle, otettiin aurinkoa, pelattiin TAAS korttia ja uitiin! oli kylla ihan mukavaa :) Nyt Jodie tuli hakemaan lapset hetkeksi pois ja ma saan olla rauhassa kotona! On ollu taas tosi kuuma paiva ja oon ruskettunut aika kivasti :)

Eilen illalla taisi olla vahan koti-ikavaa ja ikava kavereita.. olin myos ehka vahan uupunut, kun kaikki on niin uutta ja erilaista. Tapasin myos monta monta uutta ihmista samana paivana, enka pysty muistamaan edes kaikkien nimia. Stressaavaa! Tanaan aamulla onneks vahan helpotti kun sain yolla nukuttua kunnolla! Kuulin myos etta taa perhe on suunnitellut matkaa lokakuussa! Lahdetaan kaikki Californiaan!!! :) JEE! Sinne oon aina halunnut :)

Nyt pitais alkaa miettia mihin kouluun haluan menna ja mita opiskelemaan.. koulut alkaa taalla ensi kuussa ja siihen mennessa pitais paattaa.. koulua olis varmaan noin 3 tuntii viikossa, joukuuhun asti! Taalla jarjestetaan myos viikonloppukursseja au paireille, mut en oikeen tieda niista.. ehka olis kivempi tutustua paikallisiin :) Tanaan sain tietaa etta tahan samaan kylaan missa ma asun tuli viime pe 2 uutta au pairia, saksalaista :D :) mailasin niille, jospa niista saisi uusia kavereita :)