Tanaan alkoi taas tyoviikko.. viime viikonloppuna oltiin tosiaan telttailemassa, paikka oli joku hickory lane.. mul oli oma teltta. alue oli kiva mut oltiin siel silti vaan yks yo.. kierrettiin parit nahtavyydet, oltiin rannalla ja sellasta! Saa oli tosi hieno ja syotiin hyvin! Sunnuntaina oltiin jarven rannalla, uimassa ja otettiin arskaa :) sit myohemmin mentiin messuille, tai oikeestaan se oli pikemmnikin tivoli! tytot oli laitteissa ja makin kokeilin yhta ! tultiin kotiin melko myohaan ja mentiinkin samantien nukkuu..

Eilen mulla olikin sitten vapaa paiva ! menin aamupaivalla Dominiquen kanssa kaupungille.. Oltiin smoothiella ja kierreltiin kaikkialla.. illalla mentiin sen ja paikallisten kavereiden kanssa grillijuhliin! :) oli tosi hauskaa ! siel oli kylla taas pelkastaan tummaihoisia ja ma ja dominique oltii ainoot valkoihoiset ! :DD aluks vaha pelotti mut ne osoittautuikin todella mukaviksi ja tultii niitten kaa hyvin toimeen! siel sit kunneltii jotain ihme tummien musiikki ja tanssittii niiden kaa :P oli aika kokemus ! :) tulin jo 11 aikoihin kotiin, kun tanaan piti herata jo ennen kuutta!!

tytot siis aloittivat koulun tanaan ja siksi aikainen heratys! jaksoin sen voimalla, kun tiesin etta voin menna takaisin nukkumaan heti kun vain saan tytot bussiin ! :) syotiin yhdessa aamupalaa ja tarkistin etta ne oli pakannu kaiken mukaan.. mentiin carlyn kanssa saattamaan sam pysakille ja ootettiin et se paas bussiin.. sit reilu tunnin myohemmin saatoin carlyn pysakille ja sinne tuli myos meidan naapuri poikansa kanssa ! nukuin joku kolmisen tuntia tassa aamulla/paivalla ja teki hyvaa! sit oon vaha siivoillut, tiskannut ja pessyt pyykkia ja huolehtinut sokeasta koirasta, joka muuten soi mun pitsan!!! kiitti..

hetki sitten Sam tuli kotiin koulusta, itkien. ryntas omaan huoneeseensa eika suostu puhumaan mulle mitaan! vahan vaikea olla avuksi kun en tieda mika on.. tais olla aika iso pala menna ensimmaista kertaa julkiseen kouluun, kun tata ennen se on kaynyt vain yksityista koulua.. nyt sen isa soitti sille ja tuolla se huutaa ja itkee minka kurkusta lahtee.. :(  toivottavasti sit edes carlylla olis ollu kiva koulu paiva, kun se paasee myohemmin koulusta kun sam.. en kyl kest jos taa on joka paiva tammosta.. Sam vaan joskus sulkeutuu muulta maailmalta eika siihen saa silloin kontaktia ollenkaan.. ja mulle se  nyt viimeksi kertoo mika on vialla.. etta nain taas mennaan.. :S Molemmat lapset oli tosi hermostuneita aamulla ennen kouluun lahtoa.. siis jopa carly joka ei tunnu jannittavan mitaan.. !  kumpa taa arki lahtis tasta vaha paremmin menee.. aamu oli kyl yllattavan helppo. yleensa se on samin kanssa yhta tuskaa!! tais auttaa kun sen isa oli tas kans aamulla ennen toihin lahtoa.. :) ja carly joka yleensa piristaa kaikkia ! :) <3
taidanpa menna nyt viela kerran yrittamaan lohduttaa samia.. en  jaksa kun se kokoajan torjuu mut..