Mulla oli tanaan aamulla heratyskello herattaas 5:45am , niinkuin joka aamu. Jostain kumman syysta en vain herannyt siihen ja kesti vartin, ennenkuin vihdoin havahduin. Olin vissiin pikkasen vasynyt tai sit vaan nukuin tosi syvaa unta.

Eilen vietettiin Hanukkaa perheen kanssa. Isovanhemmat tuli kaymaan ja jaettiin lahjat. Mulla oli Samille hajuvesi ja Carlylle iso meikkilaukku (sisalsi valmiiksi jonkin verran meikkeja) johon han voi sitten laittaa kaikki meikkinsa. Niitakun lojuu niin hanen alakerran huoneessaan, ylakerrassa ja mun kylpparissa. :P Molemmat tykkasivat lahjoistaan ihan kauheasti. Itse sain lahjaksi korvikset ja kellon. Kalliita olivat. Eilen oli ihan jarkyttava kokkauspaiva. Kun Carly tuli koulusta kotiin silla oli nalka ja paatin tehda hanelle pastaa ja juustokastiketta. Eikohan sitten Dominique soittanu kesken kaiken ja siina sit yritin puhua puhelimeen ja kokata yhtaikaa, sekoitin kastikkeen vahingossa liian aikaisin pastan joukkoon, jossa oli viela vesi!! Piti sit lopettaa puhelu ja alkaa kokata alusta. Pilallehhan se meni. Carly vieressa mieleton valitus kuinka kova nalka on. Sit mita paivalliseen tulee, mun piti taas kaikille tehda eri ruuat. Kanaa ja riisia Carlylle, erilaista riisia ja kiinalaista kanaa Samille, Pastaa isalle. Najs.

Sunnuntaina oltiin taas siella karaoke paikassa joka on Waynessa. Vedettiin Levken kaas Hey there Delilah ja You're beutiful ;) oli hauskaa ! On kylla nykyaan taalla jo aivan jarkyttavan kylma, kun ei oo taalla tottunut. Oisin on likempana -15C ja paivisin joku kymmenen... Vahanko paleltuu!! Mut sit taal ei oo kuitenkaan lunta senttiakaan! Jaata vaan satunnaisesti siella taalla, kuten meidan ulkoportailla, joihin kaatuu todella helposti. :D voih, nyt pitaa menna viemaan Sam pysakille. Kumpa ei olis niiiin kylma !!