Tanaan oli aika mukava paiva. Herasin yhdeksan aikoihin ja carly oli jo hereilla kun tulin olohuoneeseen! ihme! Samin sain heratetty kovan tyon jalkeen noin kello 11 !
oltiin aamupaiva vaan kotona lasten kanssa, sit mentiin Jodien kanssa kaikki ulos syomaan lounasta ja tultiin takas kotiin. Carlylla oli oppitunti sen tukiopettajan kanssa..  Jodie oli Samin kanssa ja ma lahdin kavelylle.. taa alue on niin sekava etten vielakaan osaa kotiin ! :D Myohemmin mentiin isovanhempien luokse ja sit Carly meni aidinsa luo ja mina, Sam ja iska mentiin syomaan kiinalaiseen ravintolaan! Opein syomaan puikoilla!! :) Syotiin kanaa, riisia, katkarapuja ja vihanneksia! oli hyvaa :) kun ilalla tultiin kotiin, hypattiin tyttojen kanssa sponttaanisti uima-altaasen! oli hyytavan kylmaa vetta mut oli pakko tehda se :D

eilen taalla oli siivoja, 7 tuntia !! Mun kylpparissa se oli jarjestellyt kaikki mun meikit, hiuslakat yms yms paikoilleen! siivos mun huoneen taydellisesti, samoin koko talon! Ihanaa! :) sopii mulle! kiva ku taalla joku muukin joskus siivoaa kuin mina!

Oon opettanut tytoille jonkun verran suomea mut ei ne kyl yhtaan sita tajua.. pidin kerran oikein oppitunnin :D taal onsellanen magneettitaulu mihin voi kirjottaa, nii se oli aika kateva!

Huomenna Sam menee taas elaintarhaan toihin paivaksi ja ma oon Carlyn kanssa kaksin.. Suunniteltii et uidaan ja tehaa cheeppa juttuja :) sit pitaa pakata, koska lahdetaan ilalla New Jerseyhin! tullaan lauantaina kotiin takas ja ollaan siella hotellissa yota :) Mennaan rannalle ja drive in leffaan :) cool. Sit ehka seuraavana viikonloppuna mennaan camping! :) taa sunnuntai mulla on vapaa. samoin lauantai ilta! toivottavasti tapaan muit au paireja silloin.. olis kiva olla muidenkin ihmisten kanssa kuin tan perheen..

Tanaa oli vahan vaikeuksia Samin kanssa.. Se oli huonolla tuulella koko paivan, melkein, ja musta kokoajan tuntui et ma tein jotain vaarin.. se ei halunnut tehda mitaan ja oli vaan ihan moks moks tuulella.. :( huoh. Carly on paljon helpompi tapaus ! :) mut enkohan ma naiden kanssa selvia.. eikai muutakaan vaihtoehtoi oo ! :p
Sain tanaa huonoja uutisia koulun suhteen.. Olisin halunnut menna Rosemont Collegeen, mika on ihan tassa vieressa, ja hyva koulu mut se on just nostanut hintoja eika tarjoa enaa kursseja au paireille! etta kiva.. pitaa yrittaa etsia joku muu koulu.. :( shit..