Se olis sitte viela kahdeksan aamua jaljella.. pitas varmaan koitaa pakata pikkuhiljaa ! tai ei siita kyl taida tulla mitaan mun tavaramaaran kanssa.

taal on ollu tosi ihanaa, kuumat ja kauniit saat ja on niin ihana olla meidan altaalla tyttojen tai kavereitten kans! aamut on tosi kiireisia, ajan tunnin verran joka aamu, molemmat tytot kay kesaleiria, tai sam on toissa siella. sit mul on muutama tunti aikaa ja sit pitaa hakee jo carly takas kotiin. sit paiva menee sen kanssa iltaan asti, kunnes isa tulee kotiin ja ma paasen vapaalle. meilla on tyomiehia joka paiva, kunnostamassa allasta tai takapihaa. nyt sinne on rakennettu suihkulahde joka on aika hieno. viime lauantaina oltiin kavereitten kans meilla ottaas aurinkoo ja uimas jne. oli ihanaa !

enaa taa kokonainen viikko jaljella ja tuntuu ihan hullulta jattaa taa kaikki taakse ja move on... tulee niin ikava tyttoja, jotka on nyt ollu ihania mulle.. ja tata kaupunkii ja kaikkea... ja sit toisaalta on ihana tulla kotiin ja nahda kaikkia, on hirvea ikava!! mut sit kolmen viikon suomessa olon jalkeen onkin jo lahto saksaan.. siel alkaa taas uus elama ja uudet ihmiset ja kieli ja kaikki.. jannittaa ihan hirveesti..

nyt viikonlopuks meil on taal aika paljon kaikkee suunnitteilla, kun on viimenen vkl taalla. ainaki parit hienot illalliset, leffa, vikaa kertaa ulos juhlii ja kaverit.. on niin surullista sanoo hyvastit.. ihmisille jota ei ehka koskaa enaa naa ja joiden kanssa on jakanu tan vuoden..

mut en malta oottaa paasta kotosuomeen ja nahda kaikki rakkaat ihmiset ! !

viel 8 paivaa ja sit suomeen!!!!!!!!!!!! :)