Oltiin perjantai ja lauantai New Jerseyssa lomalla ! Kaytiin  syomassa, uimassa ja shoppailees.. ja ajeltiin siella ympariinsa :) oli tosi mukavaa. oltiin hotellissa yota! Taa paiva mul on sit ollutkin kokonaan vapaata! Oon ottanu rennosti.. maannu auringos, uinu ja laittanu ruokaa.. Kyl sit lopulta pesin keittion lattian ku se oli niin jarkyttavan likainen.. Carly viel oli vahingos pudottanu lattialle astianpesujauhe purkin :D ja sita oli ihan kaikkialla!! ei muuta auttanu ku pest se..

Kaytiin eilen vaha ostaas tanne kotiin kaikkia keittiovalineita.. loysin pari paistinpannua (naa vanhat oli taalla ihan hirveita) sit kattilan, lusikoita, kulhoja ja kauhoja ! isa maksoi kaikki tietty :) itelle loysin ihanat farkut :) Oon saanut olla yksin kotona koko paivan, on ollut tosi rentouttavaa :)

Lapsista tykkaan paiva paivalta vaan enemman! Carly taas sanoi mulle etta se rakastaa mua :) Sam on viela vahan etaisempi mut hyvaksyy mut kylla ja tehdaan senkin kanssa kaikkea yhdessa! just suuniteltii et mentais yhdes vuorikiipeilemaan ku se on harrastanut sita! mieluummin kyl haluisin seinakiipeilee.. sit se tykkaa ratsastaa niin meen sen kans myos ratsastaa :) viela ku  paasis cheepparoimaan ja alottaa sen telinevoimistelun et sais akron kuntoon niin olisin happy :) ja koulua odotan jo kovasti.. en uskonut et nainkin vois kayda :D