Huhtikuuta jo vedellään ja vihdoin saan aikaiseksi blogimerkinnän :) Tääl on jo yli ihanat ilmat ! Eilenkin joku 25 auringos! Oli ekaa kertaa kesämekko päällä! Ollaan tehty remppaa puutarhas joka päivä! Kaivettu pieni allas pihaan, hajotettu vanha puutarha mökki ja uus on jo tilattu, vaikkei oo viel mitään kuulunu, sit ollaan ostettu paljon kukkia ja semmonen penkki sydeemi. Jossa kasvaa ruusuja ympärillä!

Töis on menny aika jees, vaikka pääsiäisenä oli aivan järkyttävä ruuhka ja kiire ja stressi! Onneks selvisin ja nyt on ollu vähän letkeempää :) tänäänki vapaapäivä ! Kannettiin aamulla 300kg kiviä meidän pihaan Denniksen kans ja nyt se lähti töihin.. Täs vaan chillailen :P Vaikka pyykkiä pitääs pestä ja vähä siivota.. Pidän ny kumminki vähä breikkii :) Pääsiäisenä oltiin suvun kans syömäs yhdes ravintolas! Sit tääl jaetaan lahjoja, niinku jouluna! ja suklaata !

Meidän lätkä joukkue nyt sitten putos play offseista niin ei peleis enää esiinnytä.. Niin ja meitsi valittiin kapteeniks täs pari viikkoo sitte :P Teen musat meidän valkun kaa ja oon tehny pari tanssii ja pitäny yksin reenejä, ihan kivaskaa :) Vähä tehty uusia heittoja ja oon vähä kouluttanu uusia flyereita ! Eilen oltiin leffassa kattoos Clash of the titans. Oli aika pettymys, tai en mä kyl mitään odottanukkaan. Niin kumminki, siellä oli joku 'miesten leffailta' eli miehet sai kaikki ilmaset kaljat sinne ja ensi-ilta kun oli niin sali oli täynnä ja ehkä muutama nainen vaan :D että semmosta. kiva kaljan haju :P

Reilu parin viikon päästä ollaan taas tulossa Suomeen!! Denniksellä on pääsykokeet Vaasassa.. Ollaan melkein viikko.. Sitä odotellessa :)