Juhuu ! Saksa voitti Euroviisut ! Oli just paras ! Tota Lenan kappaletta on soitettu jo tääl ihan joka paikas kaaauan aikaa.. Kaupois  ja kaikis paikois :P jea.

On muutenki ollu taas parasta tääl saksas ! :) Viime viikonloppuna oli tosi hieno sää ja oltiin yhdellä järvellä kavereitten kans, uimas ja grillaas :) Viime maanantaina olin ratsastamassa Camin kanssa :) oli just niiin parasta! Tääl on lähellä iso hevostalli ja Cami on siellä sillon tällön töissä ja sit se otti mut mukaan ja ja hevoset oli ihania <3

Cheeppareenejä ei oo ny hetkeen ollu.. Viime viikol viimeks, kun tääl on kouluis lomaa niin on kaikki hallit kii. Ja pihal on niin kurja sää ollu ettei oo sielkää voitu reenailla :/ Mut viime kerral tehtii mulla vähä strebaa ja kierteellä ylös menoa.. ja taas kierteellä alas ! oli jännää ! :) sit vähä paristunttailtiin tai oikeestaan meit oli kolme siinä.. kaks tyttöö nosti, toinen varpaista ja toinen kantapäistä :D ha. onnistu viel :P Ens kuus meillä on joku pankin esiintyminen! vihdoinkin! ja ens kuus on Casting, jos saatas vähä lisää väkee :) jee.

Tänää mennään kattoo Sex and the City 2 ! :) jea.  Huomenna onneks vapaapäivä töistä ! niin ja to kans kun sillon tääl on pyhä.. juhuu :)